Комплекс Фантазия е емблематично място в квартал Овча купел, София и предлага невероятно добри възможности за провеждане малки и големи частни събирания от всякакъв род. Фантазия ви посреща с просторна и зелена лятна градина с 200 места, оборудвана с детски кът в съседство, просторен, но компактен ресторант със 130 седящи места и малък хотел с 8 двойни стаи, оборудвани модерно и уютно. За всички гости на комплекса има голям паркинг.

Прекрасна озеленена външна част с много широки зелени пространства и дървени навеси. Свежест и излъчване на парк. Голяма и приветлива кухненска част, оборудвана със спретната пещ на дървени въглища, която придава специфичния аромат на вкусните пици!

Oборудвани сме с прекрасен и уютен детски кът във вътрешността на сградата с видимост от залата на ресторанта. Малките палавници могат да се забавляват безплатно сред море от играчки, детска маса и детски столчета. Играчките са безопасни и здрави. Няма опасност децата да останат гладни, защото предлагаме и най-любимото детско лакомство – Пици! Фантастични са!

За вашето незабравимо сватбено тържество, комплекс фантазия ви предлага гъвкави индивидуални условия, както и готови предложения за подобаващо посрещане. Фантазия ви предоставя просторна и зелена лятна градина с 200 места, оборудвана с детски кът в съседство, просторен, но компактен ресторант със 130 седящи места и малък хотел с 8 двойни стаи, оборудвани модерно и уютно. За всички гости на комплекса има голям паркинг. Кувертите за сватбените тържества започват от 35 лева и предлагат едно наистина богато и качествено меню с изискана визия.