СВАТБИ

Фантастични сватбени тържества !

За вашето незабравимо сватбено тържество, комплекс фантазия ви предлага гъвкави индивидуални условия, както и готови предложения за подобаващо посрещане.

Фантазия ви предоставя просторна и зелена лятна градина с 200 места, оборудвана с детски кът в съседство, просторен, но компактен ресторант със 130 седящи места и малък хотел с 8 двойни стаи, оборудвани модерно и уютно. За всички гости на комплекса има голям паркинг.

Кувертите за сватбените тържества започват от 35 лева и предлагат едно наистина богато и качествено меню с изискана визия.

За резервации и запитвания: 0887818666, 0888472466

БАНКЕТИ И ФИРМЕНИ ПАРТИТА

Празнувайте с нас !

Ресторант Фантазия ви очаква в един прекрасен ден изпълнен с незабравими емоции и изживявания да отпразнуваме заедно с вашите колеги или приятели вашият празник. При нас ще се насладите на приятна обстановка, вкусна храна и безупречно обслужване. Специално изготвено индивидуално меню на достъпни цени. Цената на куверта започва от 30 лв.
ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0887 818 666 ИЛИ 0888 472 466

КЕТЪРИНГ

Кетъринг от ФАНТАЗИЯ

Изработваме на място или доставяме за вашето събитие уникални хапки, гурме плата, изкусителни сладкиши и оригинална декорация. Сватба, фирмено парти, юбилей – всеки важен за Вас повод, официален или личен, можем да превърнем в незабравимо събитие.

В ситуацията на все по-динамично ежедневие и силна конкуренция, доказаните класа и традиция, които устояват на предизвикателствата на времето, са изключителна ценност.

Който разполага с хотелска част ,която има 8 модерно обзаведени кокетни стаи.

Със своята история и развитие можем да отстояваме позицията на един от любимите комплекси на жителите и гостите на столицата.

Вече 24 години Фантазия съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки и перфектно обслужване  А прекрасната градина на ресторанта през лятото предлага уют и спокойствие сред шума на големия град. Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетия.

Ресторантът винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти. Менюто се обновява всеки сезон с актуални предложения и акценти.  Обедното меню е различно всеки ден. На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти. Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Ресторант Фантазия е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или романтични вечери в елегантна обстановка. Ресторантът разполага с вътрешен салон от 130места,който е оборудван с малък детски кът За горещите летни дни и вечери, Фантазия Ви кани и в прохладната си зелена  лятна градина със 150 места и голям детски кът.

Далеч от шума на града, сред оазис от тишина и високи зелени борове, всеки обед и вечеря се превръщат в специално събитие. За прекрасното настроение на посетителите, освен раздвижения интериор, допълнително допринася и добре подбран музикален фон, както и първокласният и дискретен сервиз, съчетан с топло лично отношение към всеки клиент.

За желаещите да пренесат изкушенията от ресторант – градина “Фантазия” на частното си парти, личен празник или фирмено събитие, могат да се възползват от предложенията на “Кетъринг Фантазия” и невероятните произведения на сладкарската работилница с марка “Фантазия”.

Твоята Фантазия те очаква!